Kategóriák
 
 
 
 
 

Hangolódj a tavaszra az új Rieker kollekcióval

Esti séta a városban, kirándulás vidékre vagy piknik a parkban... Nem tudod kivárni, azokat a napokat, míg előbújnak a nap sugarai és belebújsz egy sneaker vagy  félcipő modellbe? Ha a lábunk beszélni tudna, akkor elárulná, hogy a hosszú tél után könnyű, élénk színű cipőkben szeretne mutatkozni. A Rieker egyike azoknak a márkáknak, amelyek tökéletesen valóra tudják váltani ezt az elképzelést. Emellett mindig ad egy kis pluszt is.    

Kényelem, aminek van stílusa

A svájci vállalat évtizedek óta a kedvencek közé tartozik, és nem csak a hazai piacon. Idén ünnepli a 150. évfordulóját, amit nem is ünnepelhetne szebben, mint azzal, amihez a legjobban ért - a tökéletes cipők piacra dobásával. A léc, amit már így is elég magasra tett, a tavasz/nyári kollekció által még magasabbra ugrott. A minőséget tekintve pontosan azt nyújtja, amit már megszoktunk, és amit idén tavasszal mindannyian keresünk a boltokban. Kiváló minőségű bőrök, könnyű anyagok, puha talpbetétek és az extra Antistress funkció gondoskodik a tökéletes járásérzetről. Emellett a speciális ütéscsillapító talp minden lépésnél támogatást nyújt. És akkor van még néhány lényeges apró részlet, ami a tavaszi divat velejárója, és alig vártuk, hogy láthassuk őket. A színek fesztiválja, a vidám részletek és a szemet gyönyörködtető minták, élvezd hát, ahogy csak a Rieker tudja!

Hagyjuk őket ragyogni

A népszerű gyártó hagyományosan a kényelem, a trendek és a játékosság friss koktélját keveri. Mindezt tökéletes arányban, csak ki kell választania a kedvenc ízeket. A  sikkes félcipők nem hiányozhatnak a kínálatból, de ha casual a középső neved, akkor valószínűleg casual fűzős sneaker, amit keresel. A Rieker esetében azonban csakis klasszikusokról beszélhetünk, ha a formáról van szó. Minden más készen áll arra, hogy minden részletével elvarázsoljon, amire csak rápillantasz. Fémes cipzárak, merész varrások, csillogó csíkok, perforált részek vagy eredeti nyomatok a puzzle azon darabjai, amelyek a tökéletes aláírt termékeket alkotják. A perforált talpú sneaker és a babaszínek friss kombinációja által arra törekszenek, hogy a szezon bestsellerei legyenek. Az ősz egyik legnépszerűbb modellje - a dekoratív húzózárral ellátott bolyhos, platformos sneaker - is megtalálta tavaszi formáját. A loaferek szerelmeseit is megörvendeztetjük - ezek még mindig sikkesek! És az urak sem fognak csalódni. A fűzős és fűző nélküli félcipők ebben a szezonban is klasszikus színekben vannak, de a krém, a tengerzöld vagy a farmer kellemes árnyalataiban is megjelennek. És a legjobb az egészben, hogy az anyagok megmunkálásától kezdve a dizájnos részletekig minden cipő svájci precizitással készül. De nem szavakkal akarunk meggyőzni, jobb, ha saját magad is érzed.

Szeress bele az életbe

Az évnek ebben az időszakában minden sarkon, bármelyik cipőboltban meglephet minket valami szép. Amíg a természet kiteljesedik, tegyél egy sétát üzleteink valamelyikében, ami már most burjánzik a színekben, vagy inspirálódj webáruházunk friss tavaszi lábbeli-választékából. Ott már új Rieker modelleket találsz és biztos, hogy veled ellentétben a lábad nem is fog emlékezni a kalandokkal teli napokra. A tavasz minden érzékszervünkkel hívogat, hogy minden napot a lehető legjobban élvezzünk, ezért készüljünk fel rá!

Hogy ne maradj le márkáink tavaszi újdonságairól, kövess minket a Facebook és Instagram oldalainkon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió