Kategóriák
 
 
 
 
 

Láttad már divathíreinket? Ne hagyd őket figyelmen kívül!

Lábbeli minden alkalomra

Női választékunk első újdonsága kétségtelenül az a lábbeli, amely nélkül (szó szerint) nem tudsz mozogni.

Friss újdonságaink között természetesen különösen tavaszi cipők szerepelnek, amelyekkel mindenképpen érdemes felszerelkezned a közelgő meleg napokra! Akár sneaker, akár  bokacsizma vagy loafer közül választasz, újdonságainkkal biztosan betalálsz.

Sok ügyfelünk szereti a balerina fazont. Ezért is vettük fel őket TOP divatújdonságaink közé, hogy Te is boldoggá tehesd magad vagy egy barátodat általuk.

Tavasszal nem létezhetsz egy tökéletesen illeszkedő  espadrilles nélkül, amely hűségesen elkísér majd az első tavaszi sétákon. Példaként bemutatjuk a Jane Klein espadrilles-t, amely kiváló minőségű szintetikus anyagokból készült. Ez teszi a Jane Klein espadrilles-t kis karbantartási igényűvé, ugyanakkor kellemes és rendkívül kényelmes viselet.

Legújabb darabjainkban olyan márkák szerepelnek, mint a Tamaris, a Hispanitas, a Robel és a Liu Jo.

Praktikus táskák és kézitáskák

Séta a hegyekben, vásárlás vagy csak egy egyszerű kirándulás? Minden esetre van megoldásunk Számodra táska, kézitáska vagy hátizsák formájában! Bárhova is mész, a 2024 stílusos dizájnja által a divatot a hátadon hordva fogsz járni!

Újdonságaink maximális praktikusság, időtlen dizájn, továbbá nem csak kedvezőtlen terepen nyújtott biztonság által kényeztetnek, amelyek között jól ismert márkák - Gabor, Noelia Bolger, Guess vagy  Marco Tozzi - táskái, kézitáskái, hátizsákjai találhatók.

Hátizsákok, táskák vagy kézitáskák terén választhatsz kiváló minőségű, nagyon népszerű márkák közül is, mint például a Rieker, a Calvin Klein vagy a Tommy Hilfiger.

Biztonságos pénztárcák

Új év - új trend! Bemutatjuk Neked kedvenc márkáid pénztárcáit, amelyek egyszerre büszkélkedhetnek stílussal és kifogástalan dizájnnal, hogy új pénztárcád tartalma a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

A pénztárcák ajándékcsomagban is kaphatók, így megajándékozhatod barátodat vagy kollégádat egy nagyszerű ajándékkal kínálatunkból egy pénztárca vagy kozmetikai táska formájában!

A kedvencek közé tartozik a Bugatti pénztárca, amely elegáns és időtálló, ugyanakkor értékeidnek és irataidnak maximális biztonságot nyújt.

Kiegészítők, amelyek üdvözlik a tavaszt

A cipők, táskák és pénztárcák mellett zoknik, de például bőröndök formájában is vannak új termékeink, hiszen a tavasz a kirándulások és utazások kezdetét hozza magával.

A Tamaris zoknik kiváló minőségű és rendkívül tartós anyagokból készülnek, kellemesen melegek is, amit a tavasz közeledtével értékelni fogsz. Az olyan anyagok, mint a viszkóz, a poliamid vagy az elasztán különösen fontosak.

A Bugatti bőröndök ideálisak a kiszámíthatatlan időjáráshoz (ősz/tavasz). Unisex kialakításának köszönhetően a Bugatti bőröndöt a hölgyek és az urak egyaránt szeretni fogják, amely semleges fekete és piros színben kapható.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió