Kategóriák
 
 
 
 
 

Légy a fehér sneakerek királynője

A fehér sneakert a tenisznek köszönhetjük.

A fehér sneakerek története a 19. század végére nyúlik vissza. A teniszezők lábbelijének tervezték őket. Azonban fokozatosan nemcsak a teniszezők, hanem a nagyközönség körében is népszerűek lettek.  Az 1950-es és 1960-as évek fordulóján már az ifjúsági kultúra és a lázadó mozgalom jelképévé váltak. A 80-as és 90-es években a hip-hop kultúra nélkülözhetetlen részei lettek.

Ma már a fehér sneaker több, mint egy sportcipő. Divatjelenséggé vált. Világszerte emberek milliói viselik őket különböző alkalmakkor és különböző kombinációkban.

Hogyan válasszunk ikonikus fehér darabot

Ha van benned egy kis izgalom, hogy néhány  ikonikus fehér sneaker kiegészítse a ruhatáradat, van néhány tippünk számodra. Ha minimalista módon öltözködsz, válassz klasszikus, egyszerű kialakítású, felesleges részletek nélküli cipőket. Azonban a platform talp, különböző anyagok keveréke vagy a szokatlan szabás is tetszhet Neked. Rengeteg modell közül választhatsz, a retro dizájntól a modern opciókig.

Invesztálj minőségi sneakerbe és támaszkodj a jó hírű márkákra. Részesítsd előnyben a minőségi anyagokat, például a természetes bőrt vagy a minőségi textíliákat. Ezek ellenállóbbak a kopással szemben, és könnyebben tisztán tarthatók. A fehér sneaker kiválasztásakor tehát nem csak a dizájnra kell figyelni.

Alakítsd ki a tökéletes öltözéked

Párosítsd a fehér sneaker modelled egy sötétebb farmerrel és egyszerű pólóval. Adj hozzá bőrdzsekit vagy farmeringet. Nyáron viselj rövid ruhát, szalmakalapot és nagy napszemüveget sneakerrel. A tökéletes nyári öltözék már csak egy karnyújtásnyira van. De jól illik hozzá egy midi vagy egy lábszárközépig érő szoknya is, amelyet egy egyszerű pólóval vagy egy könnyű felsővel egészíthetsz ki. Azonban bátran kombinálhatod őket rövidnadrággal is. Lazán, de stílusosan fogsz kinézni. A rövidnadrág lehet farmer vagy sportosabb. Egészítsd ki egy egyszerű felsővel vagy pólóval.

Hogy a fehér sneaker fehér maradjon

Az egyik ok, ami miatt tartunk a fehér sneaker vásárlásától, az attól való félelem, hogy a fehér szín minél tovább fehér maradjon, pedig ez olyan egyszerű. A fehér cipő nem való esős időben, de a városba egy szép napos napon tökéletes. Ha pedig rendszeresen tisztítod őket, ideális esetben minden viselés után, hogy a foltok ne szívódjanak be az anyagba, nagyon sokáig élvezheted a cipő gyönyörű fehér színét. Ha úgy döntesz, hogy kimosod a sneakeredet, kézi mosást vagy kímélő mosóprogramot ajánlunk. Mindig olvasd el a gyártó használati utasítását!

Reméljük meggyőztünk arról, hogy a stílusos fehér sneaker idén is elengedhetetlen része a ruhatáradnak.

Válassz teljes kínálatunkból: Tommy Hilfiger bőr sneakerek, elegánsabb darabok az Etimeé-tól, vastag talpú sneakerek a Tamaris-tól, vagy mindennapi viseletre tervezett, kényelmes sneakerek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió